Nábytek na míru

Jedna z věcí, která má přímý vliv na naši psychiku, je prostředí, kterým jsme obklopeni. Pokud jste milovníky přírodních materiálů a barev, měli byste do vašeho domova pořídit nábytek na míru. Co všechno lze „na míru“ vyrobit? A jaké jsou důvody, proč si nábytek na míru nechat vytvořit?

Výroba „na míru“ – co to zahrnuje ?

Pokud se rozhodnete pro nábytek na míru, co všechno můžete očekávat? Jednoduše řečeno to znamená, že se tvoří jen a přímo pro vás. Profesionální odborník váš interiér nejprve precizně zaměří. Pořídí celkový půdorys daného interiéru, a do něj pak navrhne jednotlivé kusy nábytku vyrobeného přímo pro rozměry. Zhotoví layout neboli půdorysný nákres, který s vámi zkonzultuje.

Díky výrobě na míru si můžete rovněž zvolit netradiční design. Například u sedaček lze vybrat atypický potah, u obývací stěny nebo stolu zase svůj oblíbený dezén dřeva. U kuchyní a skříní nebo kuchyní na míru si můžete zvolit kování, svůj druh pantů nebo úchytů.

Nábytek na míru

Proč nábytek na míru zkusit

Bojíte se nechat si vyrobit nábytek ? Bojíte se, že se vyrobí špatně a vy budete zklamaní? Pak své obavy klidně vypusťte z hlavy. Profesionální truhláři pracují většinou s vysokou precizností a velmi pečlivě hájí svoji pověst. Existují ale další důvody, proč si nábytek na zakázku nechat vyrobit. Prostor každého domu nebo bytu je jedinečný. Z běžně dostupných vyráběných kusů nábytku pravděpodobně nedokážete vždy najít právě ten, který by do vašeho interiéru seděl stoprocentně. Většinou se tam nevejde, a když se vejde, je okolo něj slepé a nevyužité místo navíc. Právě proto je v takovém okamžiku nejlepším řešením nábytek na míru.

Druhým důvodem, proč se rozhodnout pro nábytek vyrobený na zakázku, je možnost výroby přímo z materiálu, který máte nejoblíbenější. Běžná továrna na nábytek vyrábí šablonovitě to, co zákazníci obecně nejčastěji kupují. Výroba na míru se ale děje jen kvůli vám.

Posledním důvodem pro to, abyste si nábytek na míru nechali vyrobit, je profesionální a osobitý přístup truhláře. Nebojí se žádného přání ani tajného snu. Respektují vaše zadání a jde jim o vaši spokojenost.