KM Španělský ptáček s rýží Expres menu

149

Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře. Vhodnou přílohu tvoří rýže.

  • skladem
  • cena s DPH

Expres menu

Sdílet

Detailní popis – KM Španělský ptáček s rýží

Expres menu

Porce: 1

Hmotnost: 400g

Popis:

Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře. Vhodnou přílohu tvoří rýže.

Hlavní jídlo i s přílohou v dvoukomorové misce.

 

Složení

rýže parboiled (41,5 %), hovězí maso zadní (15,9 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, okurky sterilované (okurky, voda, ocet kvasný, sůl, kořenící výtažek, hořčičné semínko), řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, vejce, uzená slanina (vepřové sádlo), hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný, cukr, sůl, kurkuma, koření extrakt), sůl kamenná, pepř.

 

Způsob přípravy: 1) V mikrovlnné troubě – uvolněte fólii na protilehlých stranách misky a ohřívejte cca 2-3 minuty (900W) nebo dokud nebude jídlo teplé. 2) V horkovzdušné troubě – vložte uzavřenou misku do trouby nastavené maximálně na 130°C na cca 10 min. 3) Ve vodní lázni – vložte uzavřenou misku do hrnce s vařící vodou na cca 15 min.
Po odstranění fólie je možné pokrm konzumovat přímo z misky nebo přendat na talíř.

Skladování: Skladujte při teplotě od +1°C do +30°C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Minimální trvanlivost do: viz obal.

Doba spotřeby: 2 roky

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota kJ: 499,5
Energetická hodnota kcal: 119
Tuky: 5,4 g
Nasycené mastné kyseliny: 1,2 g
Sacharidy: 12,2 g
z toho cukry: 2,3 g
Bílkoviny: 5,4 g
Vláknina: 0,5 g
Sůl: 0,81 g

Hotové jídlo trvanlivé skladujte při teplotě +1 až +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.

Doba spotřeby jídel EXPRES MENU je 36 měsíců.

 

 

Název