Stůl na míru

Přemýšleli jste někdy nad tím, co všechno děláme v životě u stolu? U stolu jíme, u stolu píšeme, jako malé děti jsme u stolu dělali úkoly do školy, u stolu sedíme v kavárně na svém první rande, u stolu často pracujeme. Na stole byly podepsány ty nejslavnější smlouvy historie lidstva. Stoly odjakživa patří k lidstvu. Jakým stolem je ten váš stůl? Je výhodné nechat si vyrobit stůl na míru?

Proč vyrobit stůl na míru?

Kancelářské stoly jsou velmi oblíbeným druhem interiérového nábytku. Proč je stůl vyrobený na míru tím nejlepším řešením? Máme pro vás čtyři hlavní důvody, které mluví pro:

stůl na míru
stůl na míru

1. Sami si zvolte materiál

Hlavní výhodou je možnost nechat si  vyrobit stůl na míru přesně z takového materiálu, který zkrátka milujete. U atypické výroby se obvykle používá masiv, ale kancelářský stůl není problém vyrobit ani z MDF desky nebo lamina. Stejně tak i dezén povrchu stolu můžete vybrat z nepřeberného množství vzorků.

2. Je vyroben na míru

Ne každý typizovaný rozměr stolu dokonale zapadá na místo, kde pracovní stůl chcete mít. Necháte-li si vyrobit stůl přímo pro místo do vašeho pokoje, bude stoprocentně zaručeno, že zapadne a bude efektivně využito veškeré místo.

3. Každý stůl je originál

Právě výjimečnost každého kusu stolu je to, co z něj dělá naprostý originál. Nikdo na celé planetě Zemi nemá stejný stůl. Jen vy. Je vyrobený jen pro vás, z materiálů, které vy milujete. Pasuje do místa, které jste vy určili. Je skvělé mít na stěně svého bytu fotku obrazu Mony Lisy. Ještě lepší je mít její originál.

4. Stůl vydrží léta

Poslední velkou výhodou toho, když se rozhodnete pro stůl na míru, je jeho životnost. Obvykle bývá vyroben z kvalitnějších materiálů než kancelářské stoly typizované. Právě proto se stává věrným společníkem pro jakékoli vaše aktivity na následující dlouhé roky. Výroba nábytku na míru výrazně prodlužuje životnost jakéhokoli kusu.

stůl na míru